Hjælp med læseplan i udskolingen

Er du ny lærer i fysik og kemi, så kan det hele godt være lidt uoverskueligt. Der skal ikke alene undervises i fysik og kemi, men også i tværfaglige fokusområder.

Derfor tilbydes du nu hjælp af undertegnede, som er forfatter og webmaster på fysik7.dk, og jeg har over 20 års erfaring med undervisning i fysik, kemi og naturfag.

Der er tre tilbud

1.  Undervisningspakke til fysik og kemi fra 7. til 10. klasse. Her er der elevøvelser og tests m.m. Over 280 skoler har i tidens løb købt undervisningspakken.

2.  Hjælp over telefon. De første 30 minutter er gratis. Derefter koster det kr. 200 pr. ½ time.

EM fysik7 dk 271pixel

3.  Konsulentbesøg hos dig. Vi kigger på dine muligheder med det udstyr, der er på din skole. Vi strikker et forløb sammen, således at du selv er tilfreds med resultatet. Vi plukker de forsøg ud, du vil køre, og sammensætte en arbejdsmappe til eleverne. Her er prisen for konsulentbesøg kr. 350 pr. time, kr. 1.800 for en hel dag på 7,4 timer. Kørsel er efter statens takster på omkring to kroner pr. kilometer.

Send en mail og oplys telefon, så ringer vi sammen.
     info fysik7dk

Venlig hilsen
Erik Marcussen

 

På tværs af naturfagene

Den store udfordring i undervisningen i de fællesfaglige fokusområder for biologi, geografi, fysik og kemi. Her på hjemmesiden markeres det både i 7., 8. og 9. klasse. Domænenavnet natur9.dk prøver at samle det hele under ét.

natur9 solopgang

Nyheder okt. 2021

natur9 solopgang

Hjemme-undervisning

Virtuel hjemmeundervisning mandag formiddag kl. 10.00? For nogle lyder det interessant. Er der interesse for et fællesfagligt fokusområde i 7.-9. klasse, så mødes vi i en gruppe på Facebook.
Læs mere om dette specielle tilbud:  Klik her.

DSC 5245 198dpi

Proteiner i maden

Der er stor interesse for proteiner i vort moderne samfund. Derfor er proteiner også med i læseplanen for naturfag.  Klik her.

affaldlogoer

Mælkekartoner skaber problemer i flere kommuner. Den nye affaldsordning er en stor udfordring for os alle sammen. Lige fra privatboligen til skraldemanden og videre i systemet.
Læs DR's artikel, hvor der står noget om, at noget affald bliver kørt til udlandet. Giver det mening miljømæssigt?
Klik her.