Øjet gav Darwin problemer

Charles Darwin var meget ærlig visse steder i sin bog om livets udvikling. I kapitel 6 siger han direkte, at det er absurd i allerhøjeste grad, når man tænker sig, at øjet skulle være blevet til ved en evolution.

Her ses oversigten til kapitel 6, hvor han nævner nogle af vanskelighederne ved teorien . . .

På side 219 i bogen står der i de første 6 linier, at det er uforståeligt, at øjet skulle være blevet til ved en tilfældighed. Bagefter kommer han med nogle betragtninger, som udviklingslærens tilhængere gerne vil have med. De er bare ikke en forklaring, der holder vand.

F.eks. i et af de allernederste jordlag, det kambriske jordlag, findes forsteninger af trilobitten. Den havde øjne med hornhinde af calciumcarbonat akkurat lige som os mennesker. Det er gennemsigtigt, når det holdes vådt.

Nyheder juli 2020

410 kalkdump

Årsprøve i naturfag

Skoleåret sluttede noget anderledes end normalt med FP9. Vi fandt på noget andet. Vi valgte et videokamera som censor. Se et par af vores årsprøver. Klik her.

gitterspaer03

Lærerens undervisningspakke

Husk at bestille elevmaterialet til artiklerne her på fysik7.dk, fysik8.dk osv. Har du allerede licens, skal du blot bestille en opdatering. Kig forbi under lærer-info. Klik her.

460 celletitel

Cellen er unik

Dyrecellen og plantecellen har både ligheder og forskelle. Kik lige på denne enkle præsentation af cellen, DNA og gener.  Klik her.